Søk i feltet over

Yutong Busser

Nyheder

1/6-2023 - Fjernelse af krav om modregning i folkepensionen.
Et flertal i Folketinget vedtog torsdag en lovændring, der fjerner kravet om en modregning i folkepensionen, hvis man arbejder ved siden af pensionstilværelsen.

I Tide Bus er vi meget glade for, at Folketinget hermed hjælper os i den kollektive trafik og andre brancher med at kunne tiltrække flere medarbejdere, som vi akut står og mangler.

Vi glæder os også over, at både vores nuværende og kommende dygtige seniorer hermed stadig føler sig velkomne på arbejdsmarkedet. Nu er det dem selv der kan vurdere hvor meget de ønsker at arbejde og ikke en regel der begrænser incitamentet.
13/3-2023 - Testkørsel af PLUSbusser i Aalborg
Søndag var første gang at vores nye knap 25 meter lange plusbusser i Aalborg by kørte testkørsel på den rute som de senere på året skal indtage 🚌 👏

TV2 Nord har lavet en god artikel med vores chauffør Dennis, som sad bag rettet under testkørslen 🙌


2/3-2023 - Frieri i bussen
For 6 år siden kørte Mikey dagligt i bus mellem Odense og Assens i linje 151. Han sad på samme plads i bussen, og det samme gjorde en sød pige. Langsomt opstod der sød musik mellem de to unge mennesker.

Knap 6 år senere skriver Mikey en mail til os. Han har fået en ide om at skabe den perfekte ramme for hans frieri til hans kæreste. Kæresten er den samme som han for 6 år siden mødte i linje 151. Mikey skrev derfor for at spørge om vi ville være med til at lave en minderig dag for ham og hans kæreste. Historien var så sød at den måtte vi gøre noget ved.

I lørdags havde vi derfor fået arrangeret at en bus med nr. 151 skulle holde på en parkeringsplads i Glamsbjerg. Mikey havde samtidig tilrettelagt en lille tur for hans kæreste, og da hun kom og så bussen faldt Mikey på knæ og fik sit ja.

En dejlig dag for den heldige buschauffør, en dejlig dag for kollektiv trafik og ikke mindst en dejlig dag for Mikey og hans kommende kone.

Stort tillykke til jer fra alle i Tide Bus. ❤️


14/1-2023 - 72-årige Niels elsker sit fag.9/12-2022 - Arbejdsmiljømøde
Tirsdag den 9. december 2022 afholdte Tide Bus det årlige Arbejdsmiljø Organisationsmøde.
Tak for en masse gode inputs og snakke. Det var en lærerig og opløftende dag i godt selskab.9/12-2022 - Besøg af julemanden
Så fik vi også fint besøg i Aalborg.
Selveste julemanden kom forbi for at ønske alle en rigtig glædelig jul. 🎄
Han kom i forbindelse med overdragelsen af 3000 kr. fra efterladt pant i busserne, som skal bruges til at købe gaver til børn som er indlagt på nordjyske sygehuse juleaften.
Super godt initiativ, tak til jer, og tak til julemanden for besøget.
#jul#gørenforskel#Sammengørvienforskel.1/12-2022 - pyntning af julebusser
Glædelig 1. december. 🎄
Så bliver der rigtig julet i vores flotte nye elbusser i Aalborg.
Tak til de søde børn der har pyntet så flot.16/10-2022 Opstart på Vejle Bybusser - El buskontrakt
I dag var endnu en milepæl i Tide Bus. Vi er helt elektriske over at åbne den femte Elbuskontrakt, som omfatter bybusdriften i Vejle by 🚌

Det har været et vildt år, siden vi startede:
Herning By september 2021.
Esbjerg By i december 2021
Næstved By i april 2022
Aalborg By i august 2022

Vi har nu kontrakter med alle Trafikselskaber i DK og vi er i gang med at spidse blyanten, så vi kan vinde endnu flere i årene der kommer 🚌💪📝✏️

Tideholdet er helt suverænt og intet kunne være nået uden #stolthed #miljøbevidsthed #ansvalighed #respekt og #trivsel

Tak til alle vi samarbejder med for #fællesskab #samarbejde #korpsånd #bæredygtighed #diversitet og #handlekraft

Anders Kirkeby Steen Rügge Marco Pedersen Winnie Højer Jakob Petersen Xhevdet Shaljani Kenneth Kolbeck Roger Harkestad Janicke Stople Marianne Frønsdal Jakob PetersenArtikel omkring opstarten fra Vejle Amts Folkeblad


14/9-2022 Tide Bus søger chauffører over det ganske land

Drømmer du om et hjørnekontor med 180 graders udsigt, så er et job som chauffør hos Tide Bus sikkert noget for dig.
Som chauffør har du ansvaret for at fragte passagerer rundt på en sikker og forsvarlig måde. Har du ikke allerede Erhvervskørekort til personbefordring og EU-efteruddannelsesbevis, kan du søge alligevel. Det tager ca. 6 uger at blive buschauffør.1/9-2022 Tide Bus har bidraget til en video optaget af Sydtrafik i forbindelse med deres kampagne om at gøre 2022 til klimaets år.

7/8-2022 Opstart på Danmarks største elbus depot i Aalborg

Solen skinnede og fuglene kvidrede, da den første El bus kørt ud fra vores nye garage i Aalborg kl. 06.14 idag. Hvor har vi været spændte, hvor er vi stolte og hvor er vi taknemlige og imponerede over hvad Team Tide har præsteret. Gennem det sidste år har vi bygget Danmarks største busdepot med plads til 140 busser og med 124 ladestandere. Vi har købt 121 Elbusser, der skal køre 8,8 mio. km. Årligt fordelt på 420.000 ture. Men vigtigst af alt, så har vi onboardet ca. 320 nye fantastiske kollegaer. Stor tak til Arriva Danmark og Keolis Danmark for samarbejdet og bidraget til en rigtig fin virksomhedsoverdragelse. Stort tak til Aalborg Kommune og Nordjyllands Trafikselskab for at være løsningsorienteret og samarbejdsvillige. Stort tillykke til Aalborg med endnu et skridt på vejen til total grøn omstilling af den kollektive trafik. #Tidebus
2/8-2022 Nedtælling til opstarten på det nye elbus depot i Aalborg

Nedtælling til opstart.
Idag har vi rullet den røde løber ud. Anledningen er, at vi de næste tre dage afholder introworkshop for vores kommende kollager - ca. 320 forventningsfulde chauffører. Dette er anden halvdel af vores oplæring og onboarding i Tide Bus.
Samtidig ruller splinter nye Elbusser fra @goldendragon og @vanhool stille og roligt også ind på pladsen. Vi glæder os til på søndag, hvor Aalborg, kommer med i klubben af innovative og grønne byer, der går foran i ambitionen om nedbringelse af fossile brændstoffer.

#Grønomstilling #tidebus #nulemission #onboarding
3/7-2022 Kørsel til DGI Landsstævne
Tide Bus har i denne uge stillet med et stort hold af chauffører og busser, der har sikret at transporten fungerered på DGI Landsstævnet i Svendborg. Vi har kørt deltagerne fra overnatningsstederne til stævnecentrum og tilbage igen. Dette er en begivenhed der er anderledes end hverdagen og dermed er der også plads til masser af smil, god kollegial hygge og til at yde den bedst mulige service til alle landsstævnegæsterne.
#dgi #tidebus #arbejdsglæde18/6-2022 Sommerfest
Sommerfest anno 2022 i Tide Bus. Vi har glædet os helt utroligt meget til at fejre dette fantastisk år med hinanden. Scene er sat, musikken er skruet op og humøret er i top.20/5-2022 Rejsegilde i Aalborg
I går havde vi rejsegilde på vores elektrificerede busdepot i Aalborg. Med dette busdepot skriver Tide Bus faktisk Danmarks historie. Busdepotet er nemlig det største el-busdepot i Danmark, med plads til 140 el-busser, herunder også Danmarks første 25 meter lange BRT busser. Som for resten også er eldrevne.

Vi vil gerne sige et kæmpe tak til alle involverede, og især til de håndværkere som vi i går fejrede ved rejsegildet. Tak for jeres enorme indsats, som er helt afgørende for at vi kan komme i mål med projektet.

MUFFBYG A/S - MOE Denmark - Olav Kristensen Rådgivende Ingeniørfirma - TEKT A/S - Nordjyllands Trafikselskab - Aalborg Kommune - GodEnergi A/S - Wennstrom Wash Systems A/S
16/5-2022 Byggeriet af vores elektrificerede busdepot i Aalborg skrider hastigt fremad30/4-2022 Rystesammendag i Aalborg
Fantastisk rystesammendag i Aalborg i dag. #NT og Pionæråndsgruppen har planlagt to lørdag i april, hvor alle chauffører fra #keolis og #arriva i Aalborg er inviteret til et arrangement, hvor samarbejde, kollegaskab, positiv tænkning og arbejdsglæde er i fokus.

Anledningen er at de to grupper af chauffører skal forenes den 7. August, hvor vi alle mødes i #tidebus.
En af dagens pointer var et citat fra Kasper Hjulmand #guldvindesihverdagen10/4-2022 Opstart på Næstved Bybusser
Søndag den 10 april. 2022 startede Tide Bus Danmark med elbus-driften i Næstved By.

Lige siden vi vandt kontrakten i sep. 2020, har vi glædet til at køre vores første kontrakt i Movia. Idag slog vi busdøren op for alle borgerne i Næstved. Ikke nok med, at vi har fået overdraget et super team af tidligere Nobinachauffører og mekanikere, har vi også sat 17 Elbusser på gaden.

Vi har været spændte lige til det sidste, og mange gode mennesker har knoklet for, at vi kunne komme godt fra start. En særlig tak skal lyde til: Ulla Andersen, @Jan Tvede, Rene Thinggård, Jørgensen Jørgensen, Marco Pedersen, @Henrik Sørensen, @Jim Johansen, @Patricia Haynes, @Olivera Stojanovic, @Michael Kundsen, Winnie Højer, Henrik Holst og ikke mindst til Dragan Mikulovic for at gøre overleveringen så smertefri og proffessionelt som muligt.

Åbningen blev fejret med taler fra Borgmester Carsten Rasmussen og Administrerende direktør i Movia, @Dorthe Nøhr Pedersen.

Velkommen til alle vore nye gæster på turene rundt i Næstved.
#teamculture #tidebus #naestved #ytong #nulemission #kollektivtrafik #movia #leadershipmindset

Her er hvad TV2 Øst skriver om opstarten:
 

*****************************************************************************
18/1-2022 Elbusser til Næstved Bybusser
Heldigvis er der ikke lang tid til april hvor Elbusserne kommer til Næstved. Busserne er allerede i Danmark og vi er så småt i gang med at gøre dem klar i samarbejde med Tillidsrepræsentanten. Lige nu er vi ved at rekruttere den nye Driftsleder - så alt går efter planen og vi glæder os.

https://lnkd.in/eSvaKVCg
#Grønomstilling #bærekraft #nulemission #tidebus

 

*****************************************************************************

13/12-2021 Opstart med elbusser i Esbjerg By

 

Så kom vi i gang med Elbusserne i Esbjerg By. Tidligt søndag morgen, kørte 32 Golden Dragon Elbusser ud fra Kattegatvej, som er vores splinter nye domicil.
Stort tillykke til Esbjerg By, borgerne og den grønne omstilling. Den kollektive trafik er på mange måder "firstmover" på en bæredygtig fremtid for vores næste generationer. I Tide er vi stolte af være med på rejsen mod et renere miljø og El fremfor Diesel.

https://lnkd.in/egjz5TJP

https://lnkd.in/emSBWjhR


#bæredygtighed #esbjerg #tidebus #ceroemisiones #firstmover #sydtrafik

Læs indlægget på linkedin

*************************************************************************************

 

26/11-2021 Chaufførmøde i Næstved

 

I denne uge har vi været i Næstved for at møde vores nye kollegaer, der trækker i Tide Bus uniformen fra 10. april 2022. De nye kollegaer får glæden af at skulle køre i spritnye busser fordelt på 17 elbusser og 4 diselbusser til de længere distancer.

På mødet i Næstved var det en rigtig god dialog mellem Tide Bus og chauffører, og vi ser fra Tide frem til et rigtig godt samarbejde med både chauffører, Movia og alle passagerer i og omkring Næstved.
#Tidebus #Næstved #Elbusser

 

Se indlægget på Linkedin

 

 

**********************************************************************

 

20/11-2021 Tides koncernchef Roger Harkestad interview omkring genopbygningen af den kollektive trafik efter Coronaen.

 

Koncernchef #rogerharkestad har nogle vigtige pointer i debatten om vigtigheden af mere kollektiv trafik og færre biler. Om du er dansk eller norsk, er debatten lige relevant.

#bæredygtighed #fremtid #tidebus

 

 

******************************************************************

 

12/11-2021 Brainstorm omkring mangel på chauffører.

 

Ligesom alle andre i vores branche ser vi ind i en fremtid, hvor der kan komme mangel på chauffører. Idag har vores Områdechef #renethingårdjørgensen inviteret alle interessenter til brainstorm. Vi er: Tillidsvalgte, Planlægger, Driftsledere, områdechef, lønansvarlig, Chef for Driftscenter og HR-chef. Stemningen er fantastisk og vi tænker ud af boksen. Jeg er sikker på, at vi også kommer i mål med denne udfordring via samarbejde, involvering, nysgerrighed og engagement i Tide.


#engagement #hr #værdibaseretledelse #tidebus#team

 

 

Se indlægget på Linkedin

 

******************************************************************

 

11/11-2021 video fra Fynbus omkring de 3 nye elbusser på rute 140 Odense - Otterup

 

Elbusserne kører længere og længere - lige nu tester vi rute 140 Odense-Otterup. Meget mindre støj meget mere grønt miljø. #Tidebus #fynbus #fyn

 

Se video

 

Se indlægget på Linkedin

******************************************************************

 

10/11-2021 TV2 sendte live fra Tide Bus anlægget i Herning

 

Tak for besøget til et meget prof team fra #TV2Nyhederne. Vores chauffør og morgenstarter Brita fik svaret på et par gode spørgsmål fra #poulerikskammelsen i 21.30 Nyhederne. Dermed fik chaufførerne også en stemme i debatten om den grønne omstilling. #tv2nyhederne #tidebus #kommunalvalg

 

Læs indlægget på Linkedin

 

****************************************************************************

 

10/11-2021 I dag blev det nye busdepot i Esbjerg indviet

Borgmester Jesper Frost Rasmussen klippede den røde snor til bygningen. De bæredygtige tanker går igen i busdepotet, hvor der er tænkt over materialevalg, energiforbrug og genbrug af regnvand i vaskehallen.

Det bliver skønt med de nye lokaler og ikke mindst den asfalterede plads.

Den 12. December går vi i drift og det bliver en stor og festlig dag for Esbjerg By og Tide Bus.

#Tidebus #Esbjerg #dengrønneomstilling #godtarbejdsmiljø

Se opslaget på Linkedin

 

***************************************************************************************

8/11-2021 God start på dagen i Otterup.

 

Alle var elektriske, da Transportminister #bennyengelbrecht og Næstformand i Fynbus’s bestyrelse #Poulandersen klippede den grønne snor til de tre spilnternye Mercedes-Elbusser, der fra imorgen erstatter diselbusserne på rute 140 mellem Otterup og Odense.

 

Vil du med på den første tur, skal du stå på kl. 4.41 i Otterup. Du kan roligt sove videre i bussen, idet den hverken forurener miljøet eller din søvn, da den er meget støjsvag. Stort tillykke til Fyn med de første regionalbusser i Danmark, der kører på EL. 

 

#Nulemission #etgrønneredanmark #fyn #tidebus #mercedes #fynbus

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6863399819155709952/

 

*************************************************************************************

 

31/10-2021 Vi er meget spændte på at introducere Plus Bussen i #Aalborg i 2023.

Den lange bus på 24.8 meter kommer til at køre i sin egen bane gennem Aalborg by. Billetteringen vil foregå på perronen, så af-og påstigning, bliver så effektiv som muligt. Spændene by i stor udvikling. I Tide Bus er vi glade for samarbejdet, og meget stolte af at være en del af udviklingen.

Se opslaget på Linkedin

 

Solaris Bus & Coach to deliver 14 bi-articulated e-buses in Denmark by Tide Bus Danmark. They’re powered by two motors and over 700 kWh battery
#solaris #publictransport #electricbus

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6859806181217574912/

 

*********************************************************************************

 

30/10-2021 Tide Bus er med i et spændende pilotprojekt sammen med Fynbus omkring el-busser på Fyn.

 

Læs mere på Linkedin 

 

********************************************************************************

 

21/10-2021 Tide Bus kan nu stolt præsentere de nye Elbusser, vi har bestilt til Aalborg By.
Det har været en spændende og lærerig opgave at finde og forhandle om de 121 busser, der de næste mange år, skal være en fast del af buspassagerernes hverdag i Aalborg.

Lige nu arbejder Tide bus sammen med bus leverandørerne, intens på de sidste specifikationer og input, der er kommet fra både NT og chaufførerne.

Nu glæder vi os til, at de indenfor for det næste års tid står på dansk jord. Solaris busserne kommer dog først i 2023.
#Tidebus #ceroemisiones #bæredygtighed #aalborg #NT

#Solaris U24 24,8 M. Plusbussen
#Vanhool 13,5M
#Goldendragon 12M

 

*********************************************************************************************

 

19/10-2021 Tide Bus får overdraget 340 medarbejdere fra Keolis og Arriva til august 2022, hvor vi overtager buskørslen i Aalborg by.
 
Allerede nu er der stor interesse og engagement, så vi havde inviteret til Infomøde.
 
De fremmødte fik et indblik i Tide Bus som arbejdsgiver, en præsentation af de nye busser og et overblik over det nye anlæg på Hadsundvej 291.
 
Vi fik svaret på de 56 spørgsmål, der var stillet på forhånd og generelt var dagen præget af nysgerrighed og spørgelyst.
 
83% af de fremmødte svarede, at mødet var rigtig godt. Det samme synes vi og vi glæder os meget til at drifte kontrakten i Aalborg By. 

#engagement #tidebus #nt #aalborg #nulemission #dengrønneomstilling

 

Læs mere på Linkedin

Se video fra chaufførmødet

 

************************************************************************************

 

26/09-2021 Indvielse af de nye elbusser i Herning den 26. september 2021

Skøn dag i godt selskab og en grøn gave til borgerne i Herning.

Indslaget fra #tvmidtvest https://lnkd.in/ez2GUMsv viser den nye quantum installation i bussen, som hjælper kørestolsbrugere til en nemmere hverdag i den kollektive trafik.

#grønenergi #handicap #danskhandicapforbund #kollektivtrafik #herning #tidebusdanmark

 

Se Linkedin indlægget

 

*****************************************************************************************

 

26/09-2021 Vi har glædet os så meget til idag. Tide Bus Danmark kører for første gang en kontrakt på Elbusser i DK.

Der er mange gode kollegaer, der har knoklet til det sidste. Kl 8.29 trillede den første bus ud fra anlægget på Taksvej og siden har alt kørt helt støjfrit.
Herning By har idag inviteret borgerne til fest, og hvilken fest det har været.

Trafikminister #bennyengelbrech, Borgmesteren #Dortewest og Formanden fra Midttrafik #clauswistoft kom forbi. Den grønne snor blev klippet, Midtjysk Pigekor sang "hjulene på bussen", fine taler blev holdt og alle borgere kunne køre gratis fra kl. 13-16.
Det er så fedt at være en del af den grønne omstilling :-)


#tidebus #dengrønneomstilling #greathplacetowork #yutong #herning

 

Læs Linkedin indlægget og se video fra den første bustur med Trafikministeren og borgmesteren

 

****************************************************************************************

 

26/09-2021 Opstart af elbusserne i Herning den 26. september 2021.

Vi har haft et rigtig fint samarbejde med Yutong - bl.a omkring undervisning af chaufførerne, så de var helt klar til at skifte fra diesel til El natten mellem den 25. Og 26. September. Der er ikke nogen indkøring i vores verden. Det er lige på og hårdt. Ved fælles hjælp og god oplæring, er alle kommet godt fra start.

Læs indlæg fra Yutong og se video fra indvielsen

 

************************************************************************************

 

#MetteLouiseFasdal hylder i denne artikel hendes forhenværende kollega Martin, som nu er chauffør i Tide Bus. Indholdet beskriver på alle måder, hvordan arbejdslivet har et utal af muligheder, når man som Martin gerne vil fortsætte på arbejdsmarkedet, selvom der kan være bump på vejen.
#detgodearbejdsliv #worklifebalance #tidebus #

 

Læs artikel fra Fyens.dk

 

************************************************************************************

 

26/08-2021 Vi vandt Vejle Bybusser idag
Stort tillykke til alle os og særligt alle de engagerede og dygtige kollegaer, der har kæmpet og spidset blyanten, så vi vandt. 

2021 har for alvor været året hvor #Tidebus har formået at få organisationen på plads og vind i sejlene. 26. september starter vi den nye Elkontrakt i Herning By. Julegaven i år bliver nyt anlæg og splinternye Elbusser til vores eksisterende kontrakt i Esbjerg By. I 2022 kører vi videre på den grønne bølge og overtager Næstved By i April og sidst med ikke mindst kommer Aalborg By til august.

Passagererne i Vejle by kan glæde sig til at køre i 28 nye 12 m. elbusser og 3 nye 18m. ledbusser. Vi skal byde cirka 75 nye kollegaer indenfor i Tide Bus.
Vi har stor respekt for opgaverne og går ydmyg til værks, så alle i Tide Bus Danmark får glæde af væksten.

#dengrønneomstilling #Greenbenefits #greathplacetowork

 

Læs artikel fra Sydtrafik

Læs artikel fra Vejle Kommune

Læs artikel fra Tide Norge

 

************************************************************************************

 

07/07-2021 De sidste to dage har vi uddannet Chauffører, mekanikere, ledere og tillidsfolk som superbrugere og ambassadører i Yutongs elbusser.

Vi har haft besøg af Anders Bylow Jacobsen fra #Yutong Eurobus Scandinavia, som har givet os god indsigt i bussen, batterierne og korrekt miljørigtig køreadfærd i Elbus.
Vi starter Elkørsel i Herning i september 2021 og Esbjerg i december 2021.


#miljø #dengrønneomstilling #Tidebus

 

**********************************************************************************

 

05/07-2021 Helt nye Elbusser på vej til Tide Bus Danmark.

Her kan du få et indblik i vores busleverandør Yutongs produktion af de 14 El busser, der er på vej til Herning By. Men dette er kun en begyndelse :-) Vi vil henover de næste år erstatte eksisterende Diselbusser og udvide flåden med knapt 200 nye Elbusser.


#grønomstilling #miljø #innovation #bæredygtighed #eleventyr #grønglæde

 

Læs indlæg og se video fra bussernes produktion

 

**********************************************************************************

 

19/06-2021 Meget spændende dag i Esbjerg.

Tide Bus viste stolt en demo elbus frem. Inden længe får borgerne i Esbjerg mulighed for at se den køre rundt i bybilledet.

https://lnkd.in/eYCHxuU
#innovation #mobility #grønomstilling

 

Læs artikel fra Jyske Vestkysten

 

***************************************************************************************

 

26/05-2021 Vi glæder os til den grønne omstilling kommer til Herning og alle de nye kollegaer vi skal have med i bussen.
#grønomstilling #education #midttrafik Marco Pedersen

 

Så er den første nye elbus afskibet og på vej mod Danmark og Herning

 

***************************************************************************************

 

28/05-2021 Måske du skulle gøre ligesom Michael og blive buschauffør https://lnkd.in/eQs7sNZ
#worklifebalance

 

Læs artikel fra BT omkring vores buschauffør Michael

 

****************************************************************************************

 

21/05-2021 Vi har vundet Aalborg bybusser:

August 2022 kører Tide Bus Danmark A/S i Nordjyllands Trafikselskab (NT) for første gang. Vores strategi er at vækste og med en kontrakt i denne størrelse, gør vi et kæmpe skridt i den retning. Vi øger omsætningen med 40-45% om året. Vi er så stolte og glade for, at vi er konkurrencedygtige og attraktive for NT.
 
Det er fantastisk for os, at vi kan få lov til at være en del af den grønne omstilling i Aalborg, hvor alle busser skal køre på el. For første gang skal vi køre 13 BRTbusser på 24,8 meter. Kontrakten indeholder i alt 110 fabriksnye kontraktbusser. Kontrakten i NT er den første i Danmark, hvor vi som operatør får mulighed for at være en større del af værdikæden. Vi er et stærkt hold og er meget udmyge overfor denne opgave. Vi glæder os til samarbejdet med NT, Aalborg kommune og alle vores ca 300 nye kollegaer.
 
#tidebus #innovation #miljø #udenfossilebrændstoffer #grønomstilling

 

*****************************************************************************************