Søk i feltet over

Tide Bus vinder kontrakten på bybusserne i Aalborg

Pressemeddelelse den 21/5-2021 ang. kontrakt i Aalborg

Tide Bus vinder udbud i Aalborg – selskabets største buskontrakt nogensinde


Nordjyllands Trafikselskab har i dag udmeldt, at de tildeler Tide Bus buskontrakten for Aalborg, Danmarks fjerdestørste by. Kontrakten har en samlet værdi på op til 3,5 mia. kr. inkl. optionsår, og er det største udbud Tide Bus nogensinde har vundet målt i kontraktværdi.


”Vi er meget glade for at have vundet denne kontrakt. Vores målsætning er at vinde markedsandele i Danmark, og vi er meget glade for, at vores strategiske arbejde giver resultater” siger Roger Harkestad – koncernchef i Tide.


Udbuddet i Aalborg har en varighed på 10 år, med forlængelse på op til seks år á 2+2+2, hvoraf de to første år er Tide Bus valg. Opstarten er sat til august 2022. Kontrakten skal drives af 121 el busser inkl. reservebusser, 310 ansatte og indeholder 8,7 mio. rutekilometer. Kontrakten er dermed en af de største buskontrakter i Danmark.


”Vi glæder os til at starte op på den nye kontrakt, og ikke mindst til at få over 300 nye danske kollegaer. Vi starter nu arbejdet med at forberede opstarten, og ser frem til et spændende samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab” siger Steen Rügge – administrerende direktør i Tide Bus Danmark.


Den nye kontrakt betyder, at Aalborg bliver den hidtidige største by i Danmark, der går efter en total omstilling til el busser i sin kollektive transport.


”Tide er en fremtidsrettet aktør, og har stort fokus på miljøvenlige løsninger. Vi ønsker at være i front som et bæredygtigt og miljøvenligt selskab. Ved at være en del af omstillingen til el busser i Aalborg, er vi med til at skrive historie” siger Harkestad.


Dette er den fjerde kontrakt som Tide Bus vinder i Danmark det sidste år, og selskabet stadfæster dermed sin rolle som stor aktør på det danske marked.

 

Links til artikler:

Nordjyllands Trafikselskab

Migogmitaalborg

Tv2 Nord