Søk i feltet over

Tide Bus Danmarks datterselskab skriver kontrakt med Haderslev Kommune

Tide Bus Danmarks datterselskab skriver kontrakt med Haderslev Kommune

 

02-06-2017

 

Rutebilselskabet Haderslev, som er Tide Bus Danmarks datterselskab, har vundet udbuddet af personbefordring for Haderslev Kommune.

 

Kontrakten blev underskrevet af Jakob Petersen, som er økonomidirektør i Tide Bus Danmark og direktør i Rutebilselskabet Haderslev og H. P. Geil, som er borgmester i Haderslev Kommune ved et arrangement på rådhuset i Haderslev.

 

Udbuddet omfatter blandt andet skolebuskørsel, kørsel med skoleelever med særlige behov og kørsel med svage borgere herunder kørsel med ældre til kommunens dagcentre. Derfor stiller kørslen nogle helt særlige krav til vognmanden, som udfører opgaven.

 

Rutebilselskabet Haderslev har et langt og godt samarbejde med Haderslev Kommune, og Rutebilselskabet Haderslev udfører allerede i dag størstedelen af den udbudte kørsel. Rutebilselskabet Haderslev har således genvundet en stor del af kørslen i udbuddet. 

 

Kontraktperioden er på otte år og løber fra d. 1. august 2017 til 31. juli 2025.

 

På billedet ses Jakob Petersen (th.), som er administrerende direktør i Rutebilselskabet Haderslev. Midt for ses H.P. Geil, som er borgmester i Haderslev Kommune. Tv. kommunaldirektør Willy Federsen, yderst tv. Majbritt Frødstrup, udbudskonsulent i Haderslev Kommune.