Søk i feltet over

Nyhed

 

18-8-2017

 

Tide Bus Danmarks datterselskab fortsætter kørsel med børn med særlige behov for Haderslev Kommune

Tryghed og forudsigelighed i hverdagen er afgørende for børn med særlige behov som eleverne på Louiseskolen i Haderslev. 

 

Skolebussen er en vigtig del af hverdagen for børnene på Louiseskolen, som er Haderslev Kommunes specialskole.

 

Eleverne på skolen har alle særlige behov, og det er derfor vigtigt for dem, at der er tryghed og forudsigelighed i hverdagen. Det gælder helt ned til, at det er den samme chauffør, som kører skolebussen hver dag, og at de sidder på de samme sæder i bussen.

 

Den form for skolebuskørsel stiller helt særlige krav til den operatør, som udfører kørslen, og derfor er Rutebilselskabet Haderslev – som er Tide Bus Danmarks datterselskab – både glad og stolt over at fortsætte med at køre skolebuskørsel med eleverne fra Louiseskolen for Haderslev Kommune.

 

”Vi er utroligt glade for, at Rutebilselskabet Haderslev vandt udbuddet i foråret, og at vi derfor kan fortsætte med at køre skolebuskørsel med eleverne fra Louiseskolen de næste otte år. Det er nogle helt særlige børn, og derfor er det også en opgave, som vi tager meget alvorligt,” siger Jakob Petersen, som er administrerende direktør i Rutebilselskabet Haderslev og økonomidirektør i Tide Bus Danmark.

 

Kørslen med eleverne fra Louiseskolen er en del af en større kontrakt, som Rutebilselskabet Haderslev indgik med Haderslev Kommune i foråret, efter at kørslen havde været i udbud. Kontrakten omfatter blandt andet også almindelige skolebuskørsel og kørsel med svage borgere herunder ældre.