Søk i feltet over

Tide Bus Danmarks datterselskab starter driften af kontrakt for Haderslev Kommune med nye minibusser

Rutebilselskabet Haderslev indsætter 12 nye Mercedes Sprinter minibusser i driften. Minibusserne skal indgå i den visiterede kørsel for Haderslev Kommune.

Ældre, børn med særlige behov og andre svage borgere i Haderslev Kommune kan se frem til fremover at køre med nye komfortable minibusser i den visiterede kørsel.

 

Rutebilselskabet Haderslev – som er Tide Bus Danmarks datterselskab – indsætter således 12 nye Mercedes Sprinter minibusser i den daglige drift, hvor Rutebilselskabet Haderslev blandt andet udfører visiteret kørsel for Haderslev Kommune og kørsel med elever til kommunens specialskole.

 

Indsættelsen af de nye busser sker i forbindelse med, at Rutebilselskabet Haderslev tidligere på året genvandt kontrakten på visiteret kørsel og skolekørsel for Haderslev Kommune.

 

”Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejder, som vi har med Haderslev Kommune. Kørsel med skolebørn og svage borgere er en helt særligt opgave, som vi tager meget alvorligt. Derfor er vi også glade for, at Haderslev Kommune har valgt at fortsætte samarbejdet med Rutebilselskabet Haderslev,” siger Jakob Petersen, som er administrerende direktør i Rutebilselskabet Haderslev og økonomidirektør i Tide Bus Danmark.

 

Borgerne vil kunne mærke, at der er tale om nye busser på flere måder. Der er mere plads i de nye busser, hvilket betyder at det er lettere for eksempelvis ældre borgere at komme ind og ud af busserne. Derudover er der installeret klimaanlæg, hvilket er med til at gøre turen mere komfortabel for passagererne. Busserne er leveret af Vejstruprød Busimport.

 

Den kontrakt som Rutebilselskabet Haderslev har indgået med Haderslev Kommune omfatter også almindelig skolebuskørsel.  I den forbindelse bliver der indsat 8 Iris Crossway-busser fra 2008, som Tide Bus Danmark ind til nu har anvendt til rutebuskørsel i Syd- og Sønderjylland.

 

Kent Arenstorff er chauffør hos Rutebilselskabet Haderslev. Han kan se frem til fremover at køre i en helt ny minibus.