Søk i feltet over

 

Tide Bus Danmark er en af landets største busoperatører. Vi har omkring 1.000 medarbejdere, som hver dag knokler for at give danskerne gode rejseoplevelser.

 

Vi er ejede af den norske koncern Tide AS, som er Norges næststørste virksomhed indenfor persontransport og kan spore sin historie mere end 100 år tilbage.

 

Tide Bus Danmark har eksisteret siden 2008, hvor virksomheden blev oprettet, efter at Tide ASA vandt udbuddet af bybuskørsel i Odense Kommune. Siden har vi også vundet kontrakter på buskørsel i Syd- og Sønderjylland, på Fyn og i Midtjylland.

 

I 2013 startede Tide Bus Danmark som den første busoperatør i Danmark kørsel med gasdrevne rutebusser i Fredericia. Derudover vandt vi i 2015 udbuddet af kørsel med gasdrevne busser i Silkeborg, som vi satte i drift i 2016. 

 

I 2021 starter Tide Bus Danmark som en af de første busoperatører i Danmark med el-buskørsel i Herning by og Esbjerg by, hvorefter vi i 2022 starter med el-busser i Næstved by, Aalborg by samt Vejle by.
I Aalborg der bliver Tide Bus hidtil største kontrakt, indsætter der ca. 120 nye el-busser, og Tide Bus står i den forbindelse også for opførelsen af et helt nyt busanlæg i den sydlige del af Aalborg.

Disse 5 byer vil efterfølgende opleve en væsentlig støjreduktion fra busdriften og i tilgift fjernes den daglige CO2 udledning.